loading
Kliknite za Opel LiveChat
chat

Ove godine Opel slavi 120 godina od početka proizvodnje automobila. Ono što je 1899. godine započelo u garaži u nemačkom Riselshajmu, sa ručno pravljenim prvim modelom Opel Patentmotorwagen, postalo je masovni fenomen, jer je Opel napravio više od 70 miliona automobila od tada. Opel je od starta krasila želja da mobilnost bude dostupna svima, a ne samo bogatim pojedincima, pa u skladu sa tim kompanija i danas funkcioniše pod motom Budućnost pripada svima.

 

Dizajniran specijalno za vas. Vreme za posao, vreme za pauzu, vreme za nas, vreme za sebe... Crossland X je spreman na sve zahvaljujući izuzetnoj fleksibilnosti, vodećim inovacijama u klasi i energičnom SUV dizajnu! Crossland X – Za život pun mogućnosti, sada od samo 14990 EUR.

 

Proverite zašto je Corsa Opelov bestseler koji broji više od 12 miliona kupaca širom sveta. Opel Corsa predstavlja pravo remek delo zahvaljujući jedinstvenoj paleti najsavremenijih inovacija i luksuznih elemenata premijum klase koji je čine liderom u svojoj kategoriji. Upadljivo skulpturna i magnetski privlačna, odlikuje je vrhunska tehnologija za vožnju sa stilom. Nabavite je po ceni od samo 10490 EUR.

 

Oblik sledi želju - Astra je potpuno prilagođena vašem komforu. Oštre crte, sportske linije i markantne obline „letećeg” krova – njen dizajn je živa slika dinamičkog potencijala. Preko 11 miliona kupaca je već izabralo svoju Astru, zašto i Vi ne biste bili jedni od njih, sa cenom od samo 14990 EUR?

 

Iskoristite priliku da nabavite Vaše omiljene Nemce, po posebnim cenama.


Vi birate, 0% kamata ili najniža rata. Za detalje o Opel finansiranju, kliknite ovde.

 

Zatražite test vožnju!

Kontaktirajte nas!

promo 
Idi na vrh